Scroll to Top

Having a good time in the snowstorm

01 Februari • Kl: 21 58 • Kategori: Alla foton, Vardag, • Kommentarer (3)


 
Under lördagkvällen så bestämde jag och några av mina fina vänner oss för att bada jacuzzi, trots att snön yrde kring oss (kolla bara ovanför snöhögen på den nedre bilden)
Det blev en trevlig kväll med mycket skratt och några tjut då och då för att någon fick sig en snöboll kastad i ansiktet. (förlåt Kevin...^^) Till vänster på nedre bilden så ser ni också beviset på våra snöbad. 
 
Ska börja ta med kameran och stativet oftare. Det är roligt att kunna minnas sådana här kvällar.

Fotoprojekt tema1 - Färg

01 Februari • Kl: 17 13 • Kategori: Alla foton, Bildprojekt 2015, Porträtt, Självporträtt, • Kommentarer (5)


 
Nu blev det här inlägget publicerat lite sent eftersom jag att inte kände mig helt klar, behövde invänta godkännande för min lilla modells föräldrar och dessutom hade problem med världens beslutsångest. T.o.m efter att ha rådfrågat några av mina kära vänner så kom jag inte fram till något... så därför slutade det med att jag valde sex bilder istället för en!
 
Det var iallafall jätteroligt att fotografera de här bilderna (vilket nog eventuella grannar som tittade ut genom fönstret höll med om). Att tänka på till en annan gång kan vara att använda hudfärger istället för akrylfärg, eftersom att det tog evigheter att få bort. DEt är även ett tips till er som ill försöka er på något liknande.
 
Spana även in de andra tjejernas tolkningar
Hanna/Linn/Sanna/Emma
 


RSS 2.0