Scroll to Top

Årets första norrsken

30 Augusti • Kl: 14 59 • Kategori: Alla foton, Landskap, Norrsken, • Kommentarer (2)


Vanligtvis brukar jag inte ha turen att få bevittna detta häpnadsväckande skådespel förrän i slutat av september, oktober eller november men i år var jag uppenbarligen mer lyckligt lottad än vanligt. Det är heller inte ofta som spektaklet syns så här bra från stan, men gatlyktorna är nedsläckta i mitt område för närvarande vilket skulle kunna vara en rimlig orsak. Men åh för nätter får mig att glädjas över att jag bor i detta vackra land, trots att mina rör sig bor
 
// English translation: Usually I don´t have the luck of viewing this marvellous sight until the end of september, october or november, but this year I was more fortunate than usually. It is also a very rare thing that the spectacle appears as clear as it did, from the city. Usually the citylights obstructs the view, but the streetlights doesn´t glow in my area at the moment, which might be a credible cause. I often find my self dreaming of travelling somewhere else. But oh... nights like theese I feel so blessed for living in such as beautiful place.
 
 

Fotoprojekt - Hemma för mig

03 Augusti • Kl: 17 33 • Kategori: Alla foton, Fotoprojekt, • Kommentarer (2)


Varje månad så har jag och 4 andra tjejer ett fotoprojekt som går ut på att vi väljer, tolkar och utför ett tema. Denna månad kände inte jag något behov av att ta någon bild eftersom jag visste att jag redan tagit bilden jag eftersökte. Ända sedan jag var liten så har jag alltid längtat till fredagarna, inte enbart för att det innebar godis och för långfilmen som brukade gå på disney channel klockan sju. Utan pågrund av våra familjemiddagar. Jag vet inte hur många gånger jag lovat kompisar att jag skulle komma så fort jag ätit middag och sedan dykt upp över 4 timmar sedan för att middagen dragit ut på tiden. Det är då vi skrattar, delar historier, pratar om våra veckor och helt enkelt spenderar tid som en familj. Det är då jag känner mig som mest hemma. 
 
För att titta på de andras fina insatser så kan ni klicka på länkarna nedan.
Hanna - Emma - Linn - Sanna
 


RSS 2.0