Scroll to Top

Själens spegel

18 Juni • Kl: 21 36 • Kategori: Alla foton, Makro, Porträtt, • Kommentarer (0)


 

Skolavslutning - Sommarjobb

18 Juni • Kl: 21 22 • Kategori: Alla foton, Musik, Porträtt, • Kommentarer (0)


Jag vet inte vad det beror på egentligen, men det finns inget som bringar fram sommarstämmningen inom mig så snabbt som en skolavslutning. En sista dag som avslutas med något litet extra och som bringar fram oerhörda känslor av frihet inom mig. Eftersom vi gymnasieelever inte har något "firande" förrän i trean så känner jag mig riktigt lyckligt lottad som kunde åka och titta på Saras, där hon dessutom underhöll med "Thinking out loud" - Ed Sheeran och "First day of my life" - Bright eyes, tillsammans med sin kompis Eric, vilket lockade fram många stolta leenden hos syster hennes. Förutom att de framförde låtarna så himla bra så var de riktigt stiliga också, vilket ni nog kan se på bilderna nedan. Jag fick även tillfälle att krama om gamla saknade vänner och föredetta lärare, vilket var riktigt riktigt trevligt det med. 
 
 
Jag har nu börjat sommarjobba som lagvärd, det vill säga som guide för ett av de utländska lagen som kommer hit under Pite Summer Games. Vilket ju ska bli väldigt trevligt, är dock lite osäker på vad jag bli tilldelad för lag, ,men jag hoppas på ett engelsktalande eller spansktalande så att jag iallafall kan göra mig lite till nytta som guide.
 (Bilderna är från en match under PSG 2013, där ni kan skåda min kära gamla vän Axel som målvakt. 
 
Hoppas att alla ni ungdomar har ett riktigt trevligt lov och att ni äldre snart får gå på semester, Kramar åt er! <3

Isaks födelsedag

14 Juni • Kl: 22 28 • Kategori: Alla foton, • Kommentarer (0)


Idag är ingen vanlig dag, för just idag fyller denna stiliga kille, som lyckliga jag har äran att kalla min pojkvän, hela 17 år. Eftersom han är väldigt förtjust i Sagan om ringen, så beställde jag hem ett exemplar av "the one ring" åt honom. Jag var så ivrig och uppspelt, att jag inte kunde hålla mig till hans födelsedag så jag gav honom den redan i fredags och det var så himla roligt att se hans min när han öppnade sitt paket. Så roligt att få chansen att göra honom lika glad som han gör mig.
Har näst in till varit där hela helgen, utöver det så har jag hunnit se Jurassic world med honom och några fina vänner.
 
Imorrn kommer ni att få se lite bilder från min systers avslutning och från min sista dag med klassen innan sommaren. Hoppas att ni har haft en trevlig helg.
 

Fotoprojekt - Rörelse

02 Juni • Kl: 19 50 • Kategori: Alla foton, Fotoprojekt, • Kommentarer (0)


 
Som ni nog vet vi det här laget så har jag och fyra andra tjejer ett fotoprohekt tillsammans som går ut på att tolka och genomföra ett särskilt tema varje månad.
 
Jag hade otaliga ideér till detta tema, men jag hann inte genomföra någon av dem då de antingen krävde ett särskilt ljus, någon form av rekvisita jag inte hunnit skaffa, en frivillig "modell" eller liknande. Jag var helt övertygad om att jag vill ha få till någon slags rörelse oskärpa iallafall. Så sista kvällen gick jag, desperat,ut för att försöka fånga något i dagens sista strålar. Den enda idéen som jag faktiskt kunde genomföra helt själv, men som var mitt absolut sista alternativ.. Det blev så mycket bättre än förväntat, då jag anser mig vara rätt dålig på att fota självporträtt, men denna gång blev jag ärligt talat nöjd :')
 
Glöm inte att kolla på de andra tjejernas fina tolkningar - Hanna - Sanna - Emma - Linn
 


RSS 2.0